辰屋ブログ
My Own Cuisine Black Pork Millefeuille by Shihakata

comment

Light, refreshing, rich in vitamins

material

Sliced ​​black pork shoulder loin: 200g
Chinese cabbage: half pepper, ponzu sauce, grated radish, red pepper, sake

how to make

1. Dip black pork shoulder loin slices in sake and sprinkle with pepper. 3. Alternately stack Chinese cabbage and moita in the steamer. Cover and steam for 10-15 minutes

how to eat

Serve hot with ponzu sauce. With mayonnaise if you like.

この記事をシェア

Twitter
Facebook
前の記事 記事一覧

最新の記事

ご相談

困ったとき、迷ったときは何でもご相談下さい。
ギフトの用途、ご予算をはじめ、先様のご年齢や人数、お好みなど、
手がかりをお伝えいただきましたら、
ぴったりのギフトをご提案させていただきます。
  • 迷った時は、
    お肉の達人が、
    お応えします//||4
  • 困ったら
    何でも聞いてや。//||5
  • ぴったりな
    贈り物も
    ご提案します//||6
「ウェブ」からお問い合わせ
ウェブからは24時間受付中。
「電話」でお問い合わせ
AM10:00 - PM6:00
定休日:日曜・祝日
「LINE」でお問い合わせ
辰屋公式 LINE
「FAQ」(よくあるご質問)を見る
名前メールアドレス評価コメント投稿する各人件数カードのデザインを選択してください(必須)eギフトをお贈りするお相手ごとに設定を行ってください
名前メールアドレス評価コメント投稿する各人件数カードのデザインを選択してください(必須)eギフトをお贈りするお相手ごとに設定を行ってください