辰屋ブログ
Kobe beef shigureni was published in the June issue of "Amakara Techo".

img-523160029 img-523160116 img-523160116up

Our " Kobe Beef Shigure-ni " was published in the June issue of "Amakara Techo", a fun food magazine for adults in Kansai.
The special feature is "Kansai summer masterpiece 110 selections",
The products recommended by the Amakara Techo editorial department after trying them all are lined up.

Our " Kobe Beef Shigureni " is introduced on the special page of the summer masterpiece "Rice with rice".
We are very happy to have been evaluated as the best among many beef tsukudani.

In the coming season, the heat can make you lose your appetite.
In such a case, let's get through this summer with our proud " Kobe beef shigureni " cooked with Japanese pepper, which has a refreshing stimulation that is perfect for summer! It's also perfect as a gift.

Shigureni - 120g/¥1,620

この記事をシェア

Twitter
Facebook
前の記事 記事一覧

最新の記事

ご相談

困ったとき、迷ったときは何でもご相談下さい。
ギフトの用途、ご予算をはじめ、先様のご年齢や人数、お好みなど、
手がかりをお伝えいただきましたら、
ぴったりのギフトをご提案させていただきます。
  • 迷った時は、
    お肉の達人が、
    お応えします//||4
  • 困ったら
    何でも聞いてや。//||5
  • ぴったりな
    贈り物も
    ご提案します//||6
「ウェブ」からお問い合わせ
ウェブからは24時間受付中。
「電話」でお問い合わせ
AM10:00 - PM6:00
定休日:日曜・祝日
「LINE」でお問い合わせ
辰屋公式 LINE
「FAQ」(よくあるご質問)を見る
名前メールアドレス評価コメント投稿する各人件数カードのデザインを選択してください(必須)eギフトをお贈りするお相手ごとに設定を行ってください
名前メールアドレス評価コメント投稿する各人件数カードのデザインを選択してください(必須)eギフトをお贈りするお相手ごとに設定を行ってください