辰屋ブログ
It was published in the magazine BRUTUS! September 1, 2007 issue

BRUTUS

Continuing from the 2006 "Japan's Best Souvenirs" Special Feature
It was also recommended in 2007.
“Which is Japan’s best “order”? ! Decision Grand Prix 2007
"Kansai Food Society" Souvenirs that are happy to give are ordered here. 』
Posted in Corner.
Chef Hiroshi Yamaguchi, the general manager of Kobe Kitano Hotel, wrapped a sirloin steak in a pie and presented it to the editor-in-chief of "Amakara Techo".

Featured product: Kobe beef sirloin steak

Posted in Brutus

この記事をシェア

Twitter
Facebook
前の記事 記事一覧

最新の記事

ご相談

困ったとき、迷ったときは何でもご相談下さい。
ギフトの用途、ご予算をはじめ、先様のご年齢や人数、お好みなど、
手がかりをお伝えいただきましたら、
ぴったりのギフトをご提案させていただきます。
  • 迷った時は、
    お肉の達人が、
    お応えします//||4
  • 困ったら
    何でも聞いてや。//||5
  • ぴったりな
    贈り物も
    ご提案します//||6
「ウェブ」からお問い合わせ
ウェブからは24時間受付中。
「電話」でお問い合わせ
AM10:00 - PM6:00
定休日:日曜・祝日
「LINE」でお問い合わせ
辰屋公式 LINE
「FAQ」(よくあるご質問)を見る
名前メールアドレス評価コメント投稿する各人件数カードのデザインを選択してください(必須)eギフトをお贈りするお相手ごとに設定を行ってください
名前メールアドレス評価コメント投稿する各人件数カードのデザインを選択してください(必須)eギフトをお贈りするお相手ごとに設定を行ってください