辰屋ブログ
December 11, 2011 It was published in the Yomiuri Shimbun!


Tatsuya's "Kobe Beef Sukiyaki" was introduced in the Yomiuri Shimbun (December 11, 2011)!
br>
"Kobe Beef Sukiyaki" is the best "sake and soy sauce" that can be considered at the time of the birth of sukiyaki, with our Kobe beef and sake "Kikuchi Shuzo Kuroda Sho", soy sauce "Kakucho Yuasa Soy Sauce", sugar "Mitani Sugar Seito Sanuki Wasanbon Sugar".・Sugar" luxury set.
The name of the product comes from the theory that the current sukiyaki originated from the fact that before the Meiji period, eating meat was not common, so meat was placed on top of a spade and eaten outdoors. .
You can enjoy the origin of Japanese beef culture "Sukiyaki" with "Kobe Beef Sukiyaki".
br>
It is also a certified product of "Kobe Selection.5", where Kobe City selects high-quality products that are unique to Kobe.
(By the way, our shop has been certified for five consecutive years since the first Kobe selection.)
Click here for details of "Kobe Selection"
br>
Currently, we do not sell on our website. For details, please contact us by phone or e-mail.
TEL: 078-331-3026 / E-mail: tatuya@kobebeef.co.jp

この記事をシェア

Twitter
Facebook
前の記事 記事一覧

最新の記事

ご相談

困ったとき、迷ったときは何でもご相談下さい。
ギフトの用途、ご予算をはじめ、先様のご年齢や人数、お好みなど、
手がかりをお伝えいただきましたら、
ぴったりのギフトをご提案させていただきます。
  • 迷った時は、
    お肉の達人が、
    お応えします//||4
  • 困ったら
    何でも聞いてや。//||5
  • ぴったりな
    贈り物も
    ご提案します//||6
「ウェブ」からお問い合わせ
ウェブからは24時間受付中。
「電話」でお問い合わせ
AM10:00 - PM6:00
定休日:日曜・祝日
「LINE」でお問い合わせ
辰屋公式 LINE
「FAQ」(よくあるご質問)を見る
名前メールアドレス評価コメント投稿する各人件数カードのデザインを選択してください(必須)eギフトをお贈りするお相手ごとに設定を行ってください
名前メールアドレス評価コメント投稿する各人件数カードのデザインを選択してください(必須)eギフトをお贈りするお相手ごとに設定を行ってください